Karlsvogna Teater - Karl Sundby

    

                                                                                                                                                                                                                                                                                  Klikk på bildet for flere fotos

ONSDAG 13. JULI 2005 var det NYPREMIERE på familiemusikalen Sirkus Gorilla på Risøbank i Mandal. Musikalen spilles 14. 15. 16. og 17. juli alle dager kl.15. Som i fjor spilles musikalen i de flotte omgivelsene ved Risøbank som ligger bare 5 minutter fra Sjøsanden.

Produsent for stykket er Karlsvogna Teater som drives av skuespiller og dramatiker Karl Sundby og Linda Pedersen som er design- og markedsansvarlig.

KJØP SIRKUS GORILLA CD ved å sende oss en e-post.

Tekst, musikk og regi:
Karl Sundby

                      
Skuespillere: Even Rasmussen, Solfrid Heier, Thomas Frydenlund, Karl Sundby, Ann Ingrid Fuglestveit og lokale frivillige skuespillere.

Musikalsk ledelse:
Øystein Hakestad

Takk for hjelp og støtte fra:
Fond for Utøvende Kunstnere, Mandal kommune, Mandal Turistkontor, Sjøsanden Feriesenter og Vestfoldfestspillene 2004.

Hva sier pressen..

Sirkus Gorilla-sukess
Snakkende dyr, morsomme replikker og litt kjærlighet. I Sirkus Gorilla får du alt det og mye mer. Flere hundre mennesker hadde funnet veien til Risøbank for å se Sirkus Gorilla. (..) Og det var ikke mye å kritisere skuespillerne for.
Trine Stalsberg, Lindesnes Avis

 

Sirkusskjemt
Sirkus Gorilla er en feiende flott forestilling for hele familien der de aller minste får akkurat like mye som de større. Minst (…) Den gamle, klassiske konflikt mellom det onde og det gode. Men innpakket i til tider nesten surrealistiske og vitale rammer. Med sjonglører, talende dyr, feiende musikk, sang og dans. Med publikum på friluftsscenen tett, tett innpå. Dette er levende teater av godt merke!
Jon Selås, VG

Karl Sundby bergtok sørlandsidyllen Mandal, da familiemusikalen ”Sirkus Gorilla” hadde premiere.
Se og Hør

Kjempegøy for hele familien!
Ut av sirkusvrimmelen på scenen, eller i manesjen, trer noen skjebner og noen historier. Det fenger både unger og voksne. (…) det er øyeblikk av dramatikk og øyeblikk av vakker poesi. Stykket har en moral, eller et budskap, kan man si. Det handler om å la barn få være barn, la de små få ha sin frihet, og å ha respekt for den enkeltes avgjørelser i eget liv. Og så er det morsomt. Ikke bare for de små, her er saktens ordspill og små detaljer som også kiler den voksnes humør. (…) og den anbefales på det varmeste.
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen