Karlsvogna Teater - Karl Sundby

MAMSEPAPSEN - en klovneforestilling for barn fra 3 år

Den prisbelønte forestillingen Mamsepapsen vant pris for beste enakter for barn i 1992 og er siden da spilt over 300 ganger i flere nordiske land.Se klipp fra Mamsepapsen her.

 

MAMSEPAPSEN  en prisbeønt forestilling! SE VIDEOKLIPP: Klipp 1, klipp 2, klipp 3

MAMSEPAPSEN er en klovneforestilling for barn av og med Karl Sundby. Forestillingen ble produsert i 1992, vant Fond for lyd og bildes førstepris for beste barneforestilling. Mamsepapsen har gledet barn i alle aldre og er spilt over 300 ganger i Norge, Sverige, Estland og Latvia.

MAMSEPAPSEN handler om lengsel og drøm, det å våge å tro på dem og at de kan bli virkelige mot all fornuft, ja til og med mot all natur.

MAMSEPAPSEN er en klovn med rød munn og nese, håret til værs og digre bukser og sko. Vi følger ham fra morgen til kveld.

"Kjære måne! Jeg drømmer og lengter etter en kjæreste og en baby. Kan du hjelpe meg?"

Forestillingen som helhet varer i 45 minutter, men det går også an å vise deler av den. Forestillingen trenger minimalt med plass og vi har selv lyskastere.

Dette sier pressen:

"Gøyalt, varmt og lærerikt. Sundbys klovn er et lite bravurnummer, mimisk teater."  VG

"En sjarmerende liten fabel, lett som en såpeboble, og der Karl Sundby har funnet den helt riktige klovnetonen, varm, pussig, komisk og gripende på samme tid.
Mange sirkusklovner kunne ha mye å lære."
Dagbladet

 "Vennlig, varmt og vemodig møte" Indre Akershus Blad

 "Nesten ordløst, med rik mimikk og levende kroppsspråk formidler Sundby et enkelt og poetisk lite drama."
Adresseavisen

"Karl Sundby er en så fintfølende og mimikksterk skueskpiller at han tross et litt vanskelig tema, makter å holde på oppmerksomheten. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor "Mamsepapsen" fikk førstepremien i barneteaterkonkurransen Scenario '92."
Romerikes Blad;

Kontakt for prispakke og informasjon: tlf 95246641